Reactie plaatsen

Reacties

Hossein
een maand geleden

Enjoyed your beautiful art of photography. Well done.

Lieuwe Veenstra
6 maanden geleden

De statiefplaten zijn voorzien van een schroef. Is dit 3/8 schroefdraad waar een gimbalhead op past?

Walter Brockmann
een jaar geleden

Hallo Tonny, in Gendringen /Engbergen sind 4 Löffler. Das ist eine ganze Familie. Die sind in dem Gewässer gegenüber der runden Holzbrücke, Gruß Walter aus Anholt

Walter Brockmann
2 jaar geleden

Hallo Tonny, wir haben uns heute in der Anholter Schweiz kennengelernt. Als du gegangen bist habe ich noch einige schöne Fotos machen können. Einige deiner Fotos habe ich mir gerade angesehen und sie gefallen mir gut. Wenn du mal etwas schönes in Engbergen oder sonst in der Nähe siehst darfst du mir gerne eine Mail schreiben, Gruß Walter

Gerben van der Steen
2 jaar geleden

Geachte heer Bosman,

Op de facebook pagina De Gendringenaar zag ik een prachtig 360 graden dronebeeld van het Kerkplein in Gendringen. Klopt het dat u dat gemaakt heeft? En als dat zo is, mogen wij dat gebruiken en delen? Uiteraard met bronvermelding.

Met vriendelijke groet,

Gerben van der Steen
Projectmanager
gemeente Oude IJsselstreek
0315-292239

P Kempers
2 jaar geleden

Foto's zijn niet aangekomen.

Henk.K.Kreeft
3 jaar geleden

We hebben elkaar in Genderingen op de brug over de Oude IJssel gesprokken.Wil je één foto van een Kieviet sturen,kan ik die via e-mail naar je sturen. m.vr.gr.

Frank Simmes
3 jaar geleden

Mooi hoor Tonny,

Zo'n boortoren van Den Tol is natuurlijk wel een contrast met deze mooie natuurfoto's, maar vind wel mooi dat je tijdens de bouw wat vast wil leggen. Is het een idee om even een keer een kopje koffie te drinken? Kunnen we misschien wat structuur aangeven wat wij belangrijk vinden om vast te leggen ik kan je dan ook op de hoogte houden wanneer er belangrijke mijlpalen zijn tijdens de bouw.

Thea Lammers
4 jaar geleden

Erg mooie foto’s!

Eef van Haaren
4 jaar geleden

Hallo Tonny,
Mijn Olympus camera staat op het punt van overlijden. Nu heb ik de Sony RX10 IV op het oog. Jij heb deze camera ook.
Zou je mij hier meer over kunnen vertellen b.v. beeldkwalitijd, snelheid, macro functie en alles andere. Zijn er ook nadelen aan deze camera.

Mijn mobiele nummer is
06-18 523 563
Alvast bedankt,